ÓBUDAINFÓ-Pest Buda Autósiskola

Jogosítvány Óbudán

Minőségi oktatás korrekt áron!

AMIKOR AZ EMBER ELHATÁROZZA, HOGY MEGTANUL VEZETNI…

Weboldal: https://pest-buda.hu

E-learing Tanfolyam – Online képzés

Ügyfélfogadás, és beiratkozás:

BÉKÁSMEGYERI IRODÁNKBAN.

Budapest,
1039 Juhász Gyula utca 9./Duna felőli oldal

Telefon: 06-70-613-0329
Hétfötől – csütörtökig 15.00-19.00-ig

Iskola vezető: Tendl Károly
Telefon: 06-20-323-3410

Pálosi György +3620 981-6895

Áraink:  KATT IDE

Bemutatkozunk – Rólunk írták

2007-ben Pálosi György és Tendl Károly iskolavezetők, megalapították a Pest-Buda autósiskolát Békásmegyeren, Csillaghegyen, valamint Pilisvörösváron. Évtizedes szakmai gyakorlatunk biztosítéka a színvonalas tanulóközpontú oktatásnak. Munkánk elismerésének objektív visszajelzése, hogy volt tanulóink családtagjaikat és barátaikat is hozzánk irányítják. Árképzésünknél a legelső szempont, hogy akciós árainkkal is biztosítani tudjuk a színvonalas és eredményes oktatást.Iskolánk teljes körű képzést biztosít.Jogosítvánnyal rendelkezőknek is biztosítunk rutinos oktatókat.

Tendl Károly és Pálosi György
iskolavezetők http://www.vezess.hu/magazin/veszelyben_jogositvanyunk/22317/

Iskolánkban választhatja a hagyományos tantermi,vagy E-learing képzést .
Online képzés esetén nem kell a tanfolyamra bejárni . A tanfolyamot otthonról is elvégezheti . 60 óra/ 90 nap elérést biztosítunk . A képzésben eltöltött minimális idő 5 óra. Az e-learning alapú tanulásról .
Az e-learning alapú távoktatás (más néven elektronikus tanulás) olyan rugalmas tanulási forma, amelyben a hallgatók otthon, önállóan, a saját időbeosztásuk szerint sajátíthatják el tananyagot.
Az önálló munkához maguk a tananyagok nyújtanak segítséget. Az e-learning szabadságot és rugalmasságot biztosít a hallgatók számára a tanulás üteme, időbeosztása és helye tekintetében.

A tananyagot a könnyebb feldolgozhatóság érdekében modulokra, azon belül pedig leckékre osztották. Minden lecke elején megtalálhatók a tananyaggal kapcsolatos követelmények. Ezek alapján eredményesen fel lehet készülni a vizsgára. A modulok végén hallgatók ellenőrizni tudják, hogy tudásuk megfelel-e a vizsgakövetelményeknek. Az önellenőrző kérdésekre adott válaszokat a számítógép azonnal értékeli .

LEROSTUDIO  *  WEBOLDAL KÉSZÍTÉS  *  AUTÓDEKORÁCIÓ OTTHON DEKORÁCIÓ  *  ÜZLETDEKORÁCIÓ

Weboldal készítés,

Webshop/Webáruház készítés,

Weboldalak frissítése

Vélemény, hozzászólás?