Mentálhigiénés szakember, Access Bars kezelés Szigethalom

Mentálhigiénés szakember, Access Bars kezelés Szigethalom

Küldetésem: támogatást nyújtani , hogy megtaláld a belső egyensúlyt és a változást az életedben.

https://teremtoero.eu

Célom, hogy létrehozzunk egy nyitott, semleges, törődő, támogató és megértő környezetet, ahol megoldásokat találhatsz és új perspektívákat fedezhetsz fel.
Nem csak problémákkal foglalkozom, hanem az erősségeidre és a belső erőforrásaidra is fókuszálok.

A terápiás munkámban használom az egyéni terápiát, a kognitív viselkedésterápiát és más hatékony módszereket is, hogy személyre szabott támogatást nyújthassak.

Konfliktusmegoldás Szigethalom,
Stresszkezelés és Megküzdés Szigethalom,
Szorongás és Pánikkezelés Szigethalom,
Depresszió és Hangulatzavarok Szigethalom,
Párkapcsolati és Családi Konfliktusok Szigethalom,
Életvezetés és Célok Szigethalom,

Természetes, hogy az életünk során olykor nehézségekbe ütközünk, amelyek befolyásolhatják az érzelmi, mentális és lelki jólétünket.
Hiszem, hogy mindenki képes arra, hogy fejlődjön és változzon, és én itt vagyok, hogy tereljelek és támogassalak ezen az úton.
Olyan vagyok , mint egy bizalmas társ, akivel megoszthatod gondolataidat, érzéseidet és aggodalmaidat.

Úgy érzed egyedül nem megy? Keress bátran!
Engedd be a változást az életedbe és lépj bele a teremtő erődbe!

Access Bars – Azonnali, hatékony stresszkezelés

https://teremtoero.eu

Az Access Bars kezelés során a fejeden lévő 32 pont érintésével el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el-, és befogadásra.

Tudtad, hogy az Access Bars® a tudatalattit kezeli? Minél többet futtatják a pontjaidat, annál több berögzült nézőponttól szabadulsz meg!

Mi lenne, ha az életedet más nézőpontokból teremthetnéd ezután?

Miért válaszd az Access Barst?

“A Bar-jaid futtatása által elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A Bar-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!”

Elérhetőségeim:

Tel: +36 30 573 77 56

Cím: 21. kerület – Csepel

Weboldal: https://teremtoero.eu

Kövessen Facebook oldalon is:

Email: teremtoerod@gmail.com

Diplomámat Debrecenben az Egyetemen 2004 ben szereztem meg , és immár két évtizede dolgozom azon, hogy támogassam az embereket az élet különböző kihívásaival való megbirkózásban.

Vonyigásné Kovács Emese

fizikai bántalmazás oldás Csepelen, lelki bántalmazás oldás Csepelen, mentális bántalmazás oldás Csepelen, szexuális bántalmazás oldás Csepelen, spirituális bántalmazás oldás Csepelen, pénzügyi bántalmazás oldás, Egyéni oldás Kapcsolati oldás Családterápiás oldás Csepel,

További kezelések, lehetőségek:

Access Bars stresszkezelés
Access testkezelés
ESSE kötőszöveti kezelés 
Energetikai ránctalanítás, Access Facelift kezelések 
Energetikai, tudati kezelés – SOP 
Bántalmazás oldás 
Test állapotfelmérés NLS készülékkel-NLS BioPhilia Intruder
Mentálhigiénés szaktanácsadás
Egyéni facilitálás 
Energia és Tértranszformációs játék 
Teremtés és Tudatosság 
Young Living Illóolaj Kezelések 

LEROFASHION – LEROSTUDIO – LAKÁSTEXTILWEB

Mentálhigiénés Szaktanácsadás Szigethalom, Mentálhigiénés szakember Szigethalom, stresszkezelés tanácsadó Szigethalom, természetgyógyász Szigethalom,
Access Bars stresszkezelő facilitátor Szigethalom, Access testkezelés Szigethalom, ESSE kötőszöveti kezelés Szigethalom, SOP Energetikai tudati kezelés Szigethalom, Test állapotfelmérés NLS készülékkel Szigethalom, Teremtés és Tudatosság módszer coaching Szigethalom, Bántalmazás oldás Szigethalom, Egyéni oldás Szigethalom, Kapcsolati oldás Szigethalom, Családterápiás oldás Szigethalom, Egyéni facilitálás Szigethalom, Energia és Tértranszformációs játék Szigethalom, Access Facelift Szigethalom, Energetikai ránctalanítás Szigethalom, illatterápia Szigethalom, Bars Facilitátor Szigethalom, Test Facilitátor Szigethalom, önfejlesztő önismereti tanácsadó Szigethalom, bántalmazásoldás testkezelő Szigethalom, Reflexzónás talpmasszőr Szigethalom, Agykontroll, testsuttogó alkímia testkezelő Szigethalom, akusztikus testkezelő Szigethalom,