Kémény ellenőrzés VIII.kerületben, Kémény tervezése 8.kerületben

Kémény ellenőrzés VIII.kerületben

Tisza és Társa KFT.
Kémény építés Érden/Tevékenységeink:
Kéményrendszerek gyártása,
Kivítelezése,
Kéményrendszerek tervezése, és
Kéményrendszerek engedélyezése.
Kémény tervezése,
Kémény építése,
kémények ellenőrzése,
kéménybélelés,
Kéménygyártó,
Kémény gyártás.

Elérhetőségek:

Cím: Budapest 1089 Vajda Péter u.15.
Tel:061/ 334-0565

Tisza Norbert:
Mobil:0630/9826-651

Tisza András:
Mobil:0630/934-4554

Weboldal:

Email:
alustahlkemeny@gmail.com

Kéményrendszerek gyártása VIII.kerületben.

Cégünk vállalja utólagos munkák elvégzését. Romos kémény javítását. Kéménytervek – készítését – engedélyeztetését – szakvéleményeztetést Szénmonoxid mérést. Dugulás elhárítását. Turbo-kondenzációs kémények építését. (Zárt égésű kazánok szerelése, telepítése). Vállalunk továbbá Festést, mázolást, burkolást, helyreállítást. Szén-monoxid (CO) Szintelen, szagtalan, az emberi érzékszervek által felismerhetetlen, veszélyes, mérgező gáz. Az anyagok tökéletlen égésekor keletkezik. Az első jelek amikre fel kell figyelnünk: indokolatlan fejfájás és émelygés. Ilyen esetben próbáljunk meggyőződni arról, hogy mérgezésről van-e szó, vagy sem.

Kérdezzük meg a velünk egy lakásban tartózkodókat, hogy náluk is jelentkeznek-e a tünetek. Menjünk szabad levegőre, ha ott jobban leszünk, akkor már joggal gyanakodhatunk a szén-monoxid szint emelkedésére. Alaposan szellőztessük ki a lakást és hívjunk szakembert. A tünetek könnyen összetéveszthető más betegségek, pl. az influenza tüneteivel. Ha a lakásban hirtelen megnő a szén-monoxid, vagy éjszaka, álmunkban ér a mérgezés, csak a szerencsén múlik, hogy túléljük. Éppen ezért nagyon fontos a megelőzés. A megelőzés egyik első, nagyon fontos lépése, hogy évente vizsgáltassuk át gázkészülékeinket, kéményeinket.

Természetesen, az sem árt ha a lakásban szén-monoxid mérőt/mérőket helyezünk el. A kereskedelmi forgalomban sok fajta, megbízható szén-monoxid mérőeszköz kapható. Javasoljuk, kérje ki szakember tanácsát.

Kéményrendszerek gyártása VIII.kerületben.

kéménybélés, ügyintézés, kémény, alu kémény gyártás, tervjóváhagyás, szaktanácsadás, kémény elemek gyártása, porcelán kémény gyártása, kivitelezés, speciális szaképítés, szakvéleményezés, kéménytervezés, kéménygyártás.

Webáruház készítés, Reszponzív Weboldal készítés, – Lerostudio

LEROSTUDIO  *  WEBOLDAL KÉSZÍTÉS *  AUTÓDEKORÁCIÓ  *  OTTHON DEKORÁCIÓ  *  ÜZLETDEKORÁCIÓ

Üveges Csepelen

Mobil WC bérlés, szállítás, tisztítás Buda