Egyéni facilitálás, Energia és Tértranszformációs játék 2. kerület

Egyéni facilitálás, Energia és Tértranszformációs játék 2. kerület

Egyéni Facilitálás
Nézzünk rá hogyan lehet más!

https://teremtoero.eu

A facilitálás során közösen kérdésekkel teret nyitunk, és tisztítjuk a feljövő energiákat. Bármilyen problémád legyen is az életben, a facilitálás rendkívüli lehetőséget nyújt a változásra

A facilitálás azt is jelenti, hogy könnyedebbé tenni, helyreállítani, és visszahozni abba az állapotba, amiben hozzáférhetsz saját belső tudásodhoz. Kérdésekkel segítek neked hozzáférni a tudásodhoz, amit csak te ismersz, és rávezetni arra a síkra, melyen leginkább boldogulsz.

Előnyök

Miért válaszd?

Elfogadással, befogadással könnyedén megteremtheted a vágyott életet magadnak. Facilitálás közben rálátást kapsz arra, hogy mi az, ami neked működik és lehetőséget, hogy amiket szeretnél, azok meg is jelenjenek az életedben.

A jelen megélése

A folytonos gondolkodás nem engedi, hogy tisztán megélhesd a pillanatokat. Megfigyelésen keresztül uralhatod az elmédet.

Megértés & Tudatosítás

A facilitálás során a problémáid gyökeréhez kapsz hozzáférést. A megértés az első lépés a változáshoz.

Iránymutatás

Ha elakadtál, nem tudod mit akarsz az élettől. A kezelés segít a kavargó gondolatok örvényét tompítani, így rátalálni az utadra.

Nézőpont nélküli, ítéletmentes, megengedő, törődő, tápláló teret nyitok az együttműködéshez. Eljuttatlak az éberséghez, hogy ránézz, elismerd és használd a képességeidet.

Elfogadással, befogadással könnyedén megteremtheted a vágyott életet magadnak. Rálátást kapsz arra, hogy mi az, ami neked működik és lehetőséget, hogy amiket szeretnél, azok meg is jelenjenek az életedben.

Energia és Tértranszformációs játék

Macik munkában
Kötetlen, játékos módszer nézőpontok nélkül

Pedagógusként, mentálhigiénés szakemberként és facilitátorként mindig is az egyszerű, gyors, és hatékony eszközöket szerettem használni. 2016-ban kezdődött, amikor gyerekeket hoztak oldásokra és csere-berékre, majd vettünk egy jeges macit és párnákat nekik, hogy játsszanak. Így született meg az Energia és tértranszformációs játék.

Néhány hét múlva a szülők szorongatták a párnákat, majd egyszer csak elindult valami. Sokkal közvetlenebben, játékosabban jöttek fel régi sérelmek, emléklenyomatok, és elindult a játékos tér transzformáció. 2018 óta kis csoportokban és egyéniben is bizonyította hatékonyságát.

Elérhetőségeim:

Tel: +36 30 573 77 56

Cím: 21. kerület – Csepel

Weboldal: https://teremtoero.eu

Kövessen Facebook oldalon is:

Email: teremtoerod@gmail.com

Diplomámat Debrecenben az Egyetemen 2004 ben szereztem meg , és immár két évtizede dolgozom azon, hogy támogassam az embereket az élet különböző kihívásaival való megbirkózásban.

Vonyigásné Kovács Emese

Elfogadás és megengedés facilitátor

Bars Facilitátor, Test Facilitátor, Lehetőségek Szimfóniája testkezelő – SOP, bántalmazásoldás testkezelő, testsuttogó alkímia testkezelő,  akusztikus testkezelő, Esse kezelő.

Több diplomát is szereztem pedagógusként, mentálhigiénés szakemberként, ami megalapozta, és táptalajául szolgál annak a tudásnak és tapasztalatnak, amit kész vagyok átadni a hozzám fordulóknak.

Az elmúlt évtizedekben sokféle modalitást megtanultam(Agykontroll, Pszihotronika Bioenergetika, Orosz bioinformáció Petrov Grabovoi oktatói, Deeksha ,GNM , Recall Healing, Kronobiológia, Non duális, tudatti gyógyászat). Ezeket használom és élem a mindennapokban. Ezen technikák segítségével járulok hozzá az életedhez. Megtanítalak figyelni tested jelzéseire, a tudatosságra, hogy minden helyzetben megtaláld az irányt az élet útvesztőlyében.

fizikai bántalmazás oldás Csepelen, lelki bántalmazás oldás Csepelen, mentális bántalmazás oldás Csepelen, szexuális bántalmazás oldás Csepelen, spirituális bántalmazás oldás Csepelen, pénzügyi bántalmazás oldás, Egyéni oldás Kapcsolati oldás Családterápiás oldás Csepel,

További kezelések, lehetőségek:

Access Bars stresszkezelés
Access testkezelés
ESSE kötőszöveti kezelés 
Energetikai ránctalanítás, Access Facelift kezelések 
Energetikai, tudati kezelés – SOP 
Bántalmazás oldás 
Test állapotfelmérés NLS készülékkel-NLS BioPhilia Intruder
Mentálhigiénés szaktanácsadás
Egyéni facilitálás 
Energia és Tértranszformációs játék 
Teremtés és Tudatosság 
Young Living Illóolaj Kezelések 

LEROFASHION – LEROSTUDIO – LAKÁSTEXTILWEB

Mentálhigiénés Szaktanácsadás 2. kerület, Mentálhigiénés szakember 2. kerület, stresszkezelés tanácsadó 2. kerület, természetgyógyász 2. kerület,
Access Bars stresszkezelő facilitátor 2. kerület, Access testkezelés 2. kerület, ESSE kötőszöveti kezelés 2. kerület, SOP Energetikai tudati kezelés 2. kerület, Test állapotfelmérés NLS készülékkel 2. kerület, Teremtés és Tudatosság módszer coaching 2. kerület, Bántalmazás oldás 2. kerület, Egyéni oldás 2. kerület, Kapcsolati oldás 2. kerület, Családterápiás oldás 2. kerület, Egyéni facilitálás 2. kerület, Energia és Tértranszformációs játék 2. kerület, Access Facelift 2. kerület, Energetikai ránctalanítás 2. kerület, illatterápia 2. kerület, Bars Facilitátor 2. kerület, Test Facilitátor 2. kerület, önfejlesztő önismereti tanácsadó 2. kerület, bántalmazásoldás testkezelő 2. kerület, Reflexzónás talpmasszőr 2. kerület, Agykontroll, testsuttogó alkímia testkezelő 2. kerület, akusztikus testkezelő 2. kerület,